Hypefy

English

U dinamičnom svijetu digitalnog marketinga, influenceri igraju sve važniju ulogu u promociji brendova i proizvoda. Posebno u beauty industriji, gdje pravi glas može značajno utjecati na percepciju i prihvaćenost proizvoda. 

 

Važno je napomenuti da influenceri koje danas ističemo nisu isključivo fokusirani na beauty segment, već su se istaknuli sudjelovanjem u određenim beauty kampanjama koje vode naši account manageri u Hypefy-u. Njihova sposobnost da angažiraju publiku i predstave proizvode na autentičan način zaslužuje posebno priznanje.

Predstavljamo vam top 5 influencera koji su zasjali u našim Beauty kampanjama:

MILICA STOJILKOVIĆ – @skincare_mili

Milica Stojilković, poznatija kao @skincare_mili na Instagramu, prava je stručnjakinja za njegu kože i diplomirani komunikolog. Sa strašću prema kozmetici i dubokim razumijevanjem složenih tema vezanih za njegu kože, Milica svoje pratitelje neprestano inspirira i educira. Njeno ime postalo je sinonim za pouzdane savjete i recenzije kozmetičkih proizvoda, pritom fokusirajući se na proizvode dostupne u drogerijama.

 

Njezin Instagram profil, Skincare Mili, započela je kao hobi, ali se brzo pretvorio u respektabilnu karijeru koja kombinira njezinu strast i profesionalno znanje. Suradnja s dermatolozima omogućava joj da svojim pratiteljima pruži stručne i provjerene savjete, dok istovremeno vodi marketing za različite klijente, dodatno proširujući njezin utjecaj u beauty industriji. Milicina predanost i autentičnost čine je istaknutom figurom među beauty influencerima, dok njezin pristup donosi svježinu i inovativnost, približavajući svijet skincarea širokoj publici na inspirativan način.

 
KLAUDIJA KELEMOVIĆ – @clo_up

Klaudija Kelemović je priznata figura u svijetu beauty influenciranja, čije ime odzvanja inovacijom i svježinom. Kao hrvatska vizažistica i influencerica s impresivnim brojem od preko 70 tisuća pratitelja na Instagramu, Klaudija se ističe svojom sposobnošću da umjetnost šminkanja i modu spoji u jedinstvene vizualne doživljaje. Njene autentične objave i stručni savjeti o šminkanju, zajedno s njezinim radom s poznatim osobnostima, učinili su je omiljenom među pratiteljima koji žude za inspiracijom i znanjem.

 

Osim što je aktivna članica beauty zajednice i članica žirija za prestižnu nagradu Beauty Influencers Choice 2023 by Story, Klaudija svoje bogato iskustvo prenosi kroz edukacije i masterclassove, dodatno utvrđujući svoju poziciju kao liderice u industriji. Njezina strast za make-upom i ljepotom započela je edukacijom kod Marija Dedivanovića, poznatog po radu s Kim Kardashian, što je samo potvrdilo njezinu predanost i želju za stalnim usavršavanjem.

 

Klaudijin put od strastvene vizažistice do priznate influencerice i suvlasnice brenda odjeće “Clu” svjedoči o njezinoj predanosti, kreativnosti i utjecaju koji ima na svoju publiku. Njeno jedinstveno spoj šminke i mode ne samo da ju je pozicioniralo među vodeće influencerice, već je i nastavilo inspirirati i oblikovati beauty svijet.

 
ANJA ŠIROVNIK – @anjasirovnik

Anja Širovnik, poznata kao majstorica minimalističkog stila, istinski je zagovornik održive ljepote. Njezina stručnost u stvaranju elegantnih i jednostavnih lookova, zajedno s autentičnošću i strašću kojom komunicira, učinila ju je izvorom inspiracije za mnoge. Anjina posvećenost minimalizmu i održivosti ne samo da se odražava kroz njezin jedinstveni stil, već i kroz svaki segment njezina života koji dijeli s pratiteljima na Instagramu.


Osim što je prepoznatljivo lice u beauty zajednici, Anja je široj javnosti postala poznata kroz sudjelovanje u šou programu “Sanjski moški”. Njezina avantura u showu bila je samo jedan od mnogih koraka na putu izgradnje snažne i inspirativne online prisutnosti. Preseljenjem na Tenerife, Anja je nastavila dijeliti svoje putovanje sa svijetom, pokazujući kako se ljepota i stil mogu harmonično spajati s održivim i svjesnim životnim izborima.


Kroz njezin Instagram profil, Anja ne samo da otkriva tajne svog minimalističkog pristupa ljepoti, već i dijeli uvide u svoje svakodnevne avanture, ističući važnost balansa, sreće i autentičnosti. Njezina sposobnost da bude izuzetna u svakoj kampanji i da inspirira svoje pratitelje čini je pravom zvijezdom u svijetu influencer marketinga.

 
NINA SKOČAK – @ninaskocak

Nina Skočak predstavlja svjež dah u beauty industriji, pružajući svojim pratiteljima dinamičan i raznolik pristup kroz detaljne recenzije i tutoriale. Njeno bogatstvo znanja i sposobnost da složene teme učini zabavnima i lako razumljivima čine je omiljenom među publikom željnom pouzdanih savjeta i inspiracije. Međutim, Ninina strast i utjecaj protežu se daleko izvan granica ljepote.


Kao zagovornica održive mode i politički angažirana influencerica, Nina se ne boji koristiti svoju platformu za promicanje važnih društvenih pitanja. Njena posvećenost vintage stilu i promocija održive mode ne samo da inspirira njene pratitelje da razmisle o svojim modnim izborima, već ih i educira o važnosti ekološke odgovornosti. Njeno sudjelovanje u webinarima i aktivno zagovaranje za pravilno recikliranje elektroničkog otpada dodatno potvrđuju njezinu predanost stvaranju pozitivnih promjena.


Kroz kombinaciju svoje strasti za beauty industrijom, održivom modom i društvenim aktivizmom, Nina se ističe kao influencerica s misijom. Njezina sposobnost da povezuje estetiku s etikom čini njezin sadržaj ne samo informativnim, već i iznimno relevantnim u današnjem svijetu. Ninin sveobuhvatni pristup i angažman čine je istinskim uzorom za sve one koji teže živjeti svjesno, modno osviješteno, i politički informirano.

 
ILDA HUMIĆ – @ilda_humic

Ilda Humić je influencerica koja se istaknula svojom predanošću i impresivnim rezultatima u različitim kampanjama, što joj je osiguralo mjesto među vodećim influencerima. Ona nije samo poznata po svom jedinstvenom pristupu društvenim mrežama, već i po sposobnosti da na autentičan način kombinira humor, strast prema modi, i iskren prikaz svakodnevnog života zaposlene balkanske mame. Ilda na jedinstven način povezuje svoje pratitelje s realnim životnim pričama, otvoreno dijeleći svoje iskustvo u borbi s anksioznošću, čime inspirira mnoge diljem Balkana.


Njezina otvorenost i iskrenost u komunikaciji, zajedno s humorom koji prožima njezine objave, čine Ildin profil mjestom gdje se pratitelji mogu osjećati razumijevano i povezano. Ova kombinacija osobnih uvida, modnih savjeta, i iskrenog prikaza izazova s kojima se suočava kao zaposlena mama, učinila je Ildu pravom inspiracijom za zajednicu koja je prati. Njezin jedinstveni pristup i predanost ne samo da donose svježinu u svijet influenciranja, već i podižu svijest o važnim društvenim temama, potičući otvoreni dijalog i podršku među pratiteljima.

 
RISING STAR: DEA MARKOVIĆ – @dea.markovic

Dea Marković, ističući se kao mikro influencer s velikim potencijalom i strašću prema beauty industriji, već pokazuje obećavajuće znakove zvijezde u usponu. Njen Instagram profil @dea.markovic je živopisna kolekcija postova koji odražavaju njezin dinamičan način života i širok spektar interesa, od mode do društvenih okupljanja. Dein pristup kombiniranju osobnih trenutaka s modnim inspiracijama ukazuje na zainteresiranost za modu koja se savršeno uklapa u njezinu strast prema beauty svijetu.


Njezin feed nije samo izlog njezinih odjevnih kombinacija, već i prozor u njezin živahan društveni život. Fotografije s prijateljima i osjećaj avanturizma koji prožima njezine objave ne samo da ukazuju na njezinu društvenu narav, već i na sposobnost da na autentičan način poveže sebe s pratiteljima, dijeleći iskustva koja odjekuju unutar njene zajednice. Estetika njezinih objava, koja odiše modnom osviještenošću i pažljivo stiliziranom prezentacijom, svjedoči o njezinom talentu za kreiranje sadržaja koji ne samo da privlači, već i inspirira publiku.


Dea Marković svojim jedinstvenim stilom i pristupom već privlači pažnju unutar svijeta influenciranja, obećavajući svijetlu budućnost u kojoj će njezina strast, kreativnost i autentičnost samo nastaviti rasti i inspirirati sve veći broj pratitelja.

ZAKLJUČAK

Ova inicijativa nije samo prilika da se istaknu talenti koji doprinose uspjehu beauty kampanja, već i način da se pokaže koliko je širok spektar utjecaja koji influenceri mogu imati, bez obzira na svoju primarnu nišu. Oni su primjeri kako kvalitetan sadržaj i autentična komunikacija mogu stvoriti iznimnu vrijednost za brendove i njihove proizvode.

 

U Hypefy-u smo ponosni što surađujemo s takvim talentima i radujemo se budućim kampanjama koje će dodatno obogatiti naš i vaš svijet ljepote. Pratite nas za više inspirativnih priča i otkrijte kako zajedno možemo stvarati trendove i oblikovati tržište.

Stjepan ima diplome iz Matematike i Elektrotehnike, specijalizirajući se za optimizaciju složenih sustava putem umjetne inteligencije, posebno u logističkom usmjeravanju. S tri godine iskustva u influencer marketingu, uspješno je primijenio svoje akademsko znanje na stvarne izazove. Kao direktor tvrtke Hypefy, nadgledao je više od 1.500 pojedinačnih suradnji s influencerima i konstantno nadmašivao industrijske standarde za 3-5 puta. Njegovo vodstvo omogućilo je tvrtki da se proširi u sedam zemalja i prikupi preko 9 milijuna podataka o influencer marketingu, čime se uspostavio kao autoritet u industriji temeljen na podacima.

All articleright-arrow

Don’t miss these

Ready to revolutionize your

influencer marketing with Hypefy?

Unparalleled convenience, authentic engagement, and remarkable results.